Vier de kerst bij De Smederije

Gelegen in het hart van Wierden is De Smederije niet zomaar een restaurant – het is een belevenis. Vanuit onze ambachtelijke passie geven we elk gerecht vorm met finesse en creativiteit, waardoor we onze gasten compleet verwennen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch avondje uit of een gedenkwaardige maaltijd met de vrienden en familie, onze ambiance verwelkomt iedereen met een mix van warmte en gezelligheid.
Tijdens deze feestelijke periode komt de magie van Kerstmis tot leven bij De Smederije. We zijn verheugd om twee exclusieve menu’s te introduceren, speciaal voor de veeleisende fijnproever. Kies tussen ons zorgvuldig samengestelde 5-gangenmenu of geef u over aan ons 7-gangen spektakel. Elk gerecht is ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen waarbij we dit combineren met bijpassende dranken om u een bijzondere avond voor te schotelen.

De plaatsen zijn beperkt en de kerstsfeer hangt in de lucht! Kom daarom langs op 1e of 2e Kerstdag om dit genot te ervaren. Vroegtijdig reserveren wordt aanbevolen om uw plekje in ons feestelijke restaurant te verzekeren.

Reserveer nu en eindig het jaar onvergetelijk bij De Smederije!

Download onze app!

De Smederije heeft haar eigen app in de App Store! Via de app blijf je op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en krijg je unieke deals via push berichten op je telefoon. Download hem nu!