KERSTMIDDAG BIJ DE SMEDERIJE

Een primeur! De Smederije organiseert 24 december haar eigen Kerstmiddag! Ons restaurants wordt omgetoverd tot een prachtige locatie, waarbij alle stoelen en tafels aan de kant worden geschoven voor de juiste setting.  

Onder het genot van een divers aanbod aan wijnen, bieren, cocktails en andere dranken ben je van harte welkom. En dat is nog niet alles, want we bieden ook heerlijke hapjes aan in combinatie met live cooking, waar het streetfood je maag zal vullen tijdens deze dag. Als kers op de kaart hebben we een live DJ geregeld die de hele middag garant staat voor prachtige hits, zodat de voetjes van de vloer kunnen! Al met al dé perfecte setting voor Kerstmiddag 2023. 

Vanaf 14.00 uur openen we de deuren om de kerstdagen op de juiste wijze in te luiden.
Graag ontvangen we jou om samen met vrienden, familie of bekenden te genieten van deze middag vol plezier en gezelligheid!

Bekijk nu onderstaande flyer voor alle benodigde informatie. 

Vanwege de verwachte drukte werken we met een kaartverkoop. Bemachtig daarom snel je tickets voor €7,50 inclusief een consumptie. 

Wees er snel bij want voor je het weet is het vol en moet je dit mooie event aan je voorbij laten gaan. 

Kerstmiddag vieren we samen! Zo ook bij de Smederije!

Download onze app!

De Smederije heeft haar eigen app in de App Store! Via de app blijf je op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en krijg je unieke deals via push berichten op je telefoon. Download hem nu!