GEWOON GENIETEN BIJ DE SMEDERIJE

Elegant Dineren & op maat gemaakte evenementen in het hart van Wierden Genesteld in het bruisende hart van Wierden biedt De Smederije een oase van culinaire mogelijkheden. Ervaar een combinatie van smaken terwijl u zorgvuldig bereide gerechten proeft in onze gezellige en verfijnde setting. Of het nu gaat om een rustig diner, een levendige lunch of een dierbare bijeenkomst, wij serveren momenten om te herinneren.

Nieuw in ons aanbod – Feesten, partijen & catering Maak van uw speciale gelegenheden onvergetelijke mijlpalen met De Smederije. Naast onze kenmerkende diner ervaring introduceren we met trots onze op maat gemaakte events, zowel op onze gerenommeerde locatie als op die van u.

Parties & Parties:

Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een groots feest of een essentieel zakelijk evenement, we vullen het aan met onze kenmerkende charme en finesse.
Heerlijke catering: Vertrouw op De Smederije om een menu samen te stellen dat past bij het thema van uw evenement. Van heerlijke voorgerechten tot uitbundige hoofdgerechten, onze culinaire meesterwerken beloven elk
gehemelte te betoveren.
Exclusieve events: Met De Smederije aan uw zijde hoeft u alleen maar van de momenten te genieten. Van de ambiance tot het voortreffelijke eten, wij zorgen ervoor dat elk aspect in lijn ligt met uw visie en onze toewijding aan kwaliteit.

Voor elke gelegenheid kunt u bij De Smederije terecht om u volledig te ontzorgen op gebied
van food & beverage. Geen uitdaging is ons te gek, waarbij we gezamenlijk met u de avond op een hoogwaardige manier willen inkleden met ons verschillende opties voor eten en drinken. Hoogwaardig exclusief, laagdrempelig of juist een mix tussen beide wereld, alle wensen worden meegenomen in een passend aanbod. Bespreek specifieke wensen met ons en samen zorgen we ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt.

Neem nu snel contact met ons op en laten we samen zorgen voor de ideale invulling!

Download onze app!

De Smederije heeft haar eigen app in de App Store! Via de app blijf je op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en krijg je unieke deals via push berichten op je telefoon. Download hem nu!